Selasa, 24 Februari 2015

Predviđanje Manchester City vs Barcelona

 Predviđanje Manchester City vs Barcelona

Predviđanje Manchester City vs Barcelona koja je održana na Etihad Stadium-Manchester u 2:45 sati u naprednim utakmici Lige prvaka, koja će okupiti timove Manchester City vs Barcelona koja je održana na Etihad stadionu, a kasnije se vjeruje da se izvoditi uzbudljivo i teško. Prethodno su dvije ekipe su se sastali 4 puta i sa sastanka, oba tima uspio da pokaže svoje najbolje performanse uz jednako branje 2 pobjede i 2 poraza progutati.

Građanin je uspio pokupiti dva glavna pobjede u nizu u domaćem prvenstvu pri susretu sa Stoke City 4-1 i 5-0 Newcastle prošle. Trener Manuel Pellegrini je uvjeren sa 2 pobjede, djece kojoj će se povećati povjerenje i spreman za obavljanje Lige prvaka kada su domaćini dolazak gostiju jednog od divova Španjolski Barcelona.

Iako je tim nije mogao pobijediti u Champions League prošle sezone preko Barcelona, ​​ali uz trud igrača i bolje performanse tima, trener Pellegrini je optimističan će njegov tim moći da služe utakmicu Barcelone i posetioci će biti u mogućnosti da isporuči pobeda za pristalice kada je neposredno održana igre na Etihad Stadium.

U međuvremenu dikubu posjetioci Barcelona, ​​naravno, tim neće dati pobjedu za domaćine Manchester City. Tim će obavljati na bilo koji način, kako bi se dati pobjede u putovanje na Etihad Stadium.

Victory je svakako vrlo važno za momčad trenera Luis Enrique u igri ovaj put, kako bi se olakšalo potez tim da bi mogli kvalificirati za sljedeći krug u Ligi prvaka ove sezone. Sa uspio da pokupi dvije pobjede u nizu u Ligi prvaka prošle sezone na Citizen, Massey et al vjerujem da će se vratiti ponoviti trenutak iako sigurno neće biti lako pobjedom od strane tima Manchester City.

Vrlo zanimljiva igra da bi dva kandidata između Manchester City protiv Barcelone u Champions League i UEFA Champions League će se održati na Etihad Stadium (Manchester) je 25. februara 2015. godine 14:45. U prethodnom sastanku Manchester City pretrpio poraz, dok igraju Barcelona tim sjedištu, a kasnije i prilika za momčad Manchester City osveti poraz.

U tim Manchester City u konkurenciji Premier League jučer uspio pobijediti Newcastle tim sa rezultatom 5-0 kod kuće protiv Manchester City igrača, a sada će se suočiti Barcelona tim da je prilično težak protivnik. Međutim trener M. Pellegrini rekao je na ovom sastanku će dati svoju stranu žestok otpor pobjede osvetio poraza dobiti u dva susreta prošle sezone.

Dok su posjetitelji Barcelona posljednjih pet utakmica uspješne rekord win za 4 puta zaredom i morao je da juče pobjedi jednom kod kuće Malaga tim. Ovaj tjedan tim je Luis Enrique će uskoro doći u sjedište Manchester City i naravno igrači stvorili su obrazac dobra igra da dominiraju rezultati punu pobjedu u konkurenciji UEFA Champions League. Gdje bi Ligabola303 predviđaju ova borba će biti osvojio od strane tima samog Manchester City koji djeluje kao domaćin.

Head 2 Head Manchester City vs Barcelona:

13. Mar 2014 Barcelona 2-1 Manchester City
19. februar 2014 Manchester City 0-2 Barcelona
20 avgust 2009 Barcelona 0-1 Manchester City
10 Avgust 2003 Manchester City 2-1 Barcelona

5 Posljednja utakmica Manchester City:

22. feb 2015 Manchester City 5-0 Newcastle
12 Februar 2015 Stoke City 1-4 Manchester City
7. Februar 2015 Manchester City 1-1 Hull City
1 Feb 2015 Chelsea 1-1 Manchester City
24 januar 2015 Manchester City 0-2 Middlesbrough

5 Posljednja utakmica Barcelona:

21 februar 2015 Barcelona 0-1 Malaga
Feb 15, 2015 Barcelona 5-0 Levante
12 Februar 2015 Barcelona 3-1 Villarreal
9 Februar 2015 Athletic Bilbao 2-5 Barcelona
2 FEB 2015 Barcelona 3-2 Villarreal

Ekipe Manchester City vs Barcelona:

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Y Toure, Silva, Džeko, Aguero.

Barcelona: Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Rafinha, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.

Predviđanje Score Manchester City vs Barcelona: 2-1

Manchester City Vs Barcelona

Handicap = 1/4: 0

Više od / Manje od 2 = 3/4

Predviđanja Pobjeda = 55% - 45%
Lihat Prediksi Lengkap/Sumber Dari webet webet188.com :

0 komentar:

Posting Komentar